Jordbærketchup

Giver ca 5 dl. ketchup

  • 500 g. skyllede og nippede jordbær – søde og røde
  • 1 lille løg
  • ½ dl. Æblecider eddike
  • ½ dl. sukker
  • ½ tsk. Schezwan peber
  • 1 skefuld hel sennepskorn
  • 1 knsp. stødt nellike
  • 1 knsp. stødt allehånde
  • salt
  • maizena til jævning

Pil og hak løget, kom det i en gryde og kog sammen med eddike i ca 5 minutter.
Tilsæt jordbær og krydderier (bortset fra sennepskorn) og lad massen koge i ca. 10 minutter, til jordbærrene er kogt lidt ud.

Blend massen og smag til med sukker, salt og evt. eddike.
Stil ketchuppen tilbage på varmen og jævn med maizena udrørt i lidt vand.

Tilsæt tilsidst sennepskorn og køl ketchuppen ned inden brug.

webdesign www.webvenbjerg.dk