Syltede Grønne Jordbær

  • 1 kg. grønne jordbær (pluk bærrene når de er helt lysegrønne, lige inden de får deres røde farve)
  • 1 l. god koldpresset æblemost
  • 2 dl. æblecider eddike
  • 15 hele sorte peberkorn
  • 10 fennikelfrø
  • 7-8 laurbærblade
  • atamon
  • 1 stort sylteglas

Skyl jordbærrene i koldt vand, læg dem i en sigte og lad dem dryppe godt af.

Hæld æbblemost, eddike og krydderier i en gryde og bring lagen i kog.

Skyl glasset med atamon og fyld de grønne jordbær i. Hæld den varme lage i glasset så det dækker jordbærrene. Luk glasset til imens lagen er varm, og sæt på køl.

Lad jordbærrene sylte i 2-3 uger inden de spises.

webdesign www.webvenbjerg.dk