Venbjergs Kartoffelsalat

  • 500 g kogte nye danske kartofler
  • 200 g skyllede nippede jordbær i skiver (en fast sort: Florence, Sonata, Malwina el. lign)
  • 100 g friske ærter fra bælg

Vinaigrette:

  • 1/3 dl Hyldeblomst eddike
  • ½ dl neutral olie ex. raps eller solsikke
  • 1 tsk Dansk honning
  • lidt hakket estragon.
  • masser af sort peber (peber fremhæver smagen af jordbær)
  • salt

Kom ærterne i en skol og overhæld dem med varmt vand og lad dem trække et par minutter. Sigt vandet fra og skyl dem i koldt vand.

Vinaigrette;
Kom alle ingredienserne i en skål og pisk dem sammen. Smag til med salt og rigeligt sort peber.

Kom kartofler, jordbær og ærter i et fad og hæld vinaigretten over.
Pynt eventuelt med ristede græskarkerner og god feta.

webdesign www.webvenbjerg.dk